Baldudak Anaokulu
Karşıyaka Mahallesi İlkokul Sokak No8 GÖLBAŞI/ANKARA

VİZYON

Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık, Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanağı sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08.00-13.00 13.30-18.30

DOĞAL GAZ

Servis yoktur.

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE MOGAN GÖLÜNE İKİ KİLOMETRE YAKINLIKTADIR.

Karşıyaka Mahallesi İlkokul Sokak No:8 Gölbaşı/ANKARA

OKULUMUZUN ÖĞRETMENLERİ HER YIL E-TWİNNİNG PROJESİ DÜZENLEMEKTEDİR.

E-TWİNNİNG